Előfizetői tartalom

Súlyos kijelentést tett a horvát elnök az európai parlamenti választások kapcsán

MTI
Az európai parlamenti választások "nem fontosak" Horvátországnak, "csak a hazaiak" - jelentette ki pénteken Splitben újságíróknak nyilatkozva Zoran Milanovic horvát elnök, valamint szemére vetette Andrej Plenkovic kormányfőnek, hogy nem közli nyilvánosan azon tervét, miszerint az Európai Tanács elnöki székére pályázik.

"Ebben az évben egy fontos választás lesz, a horvát parlamenti. Az európai parlamenti választások nem fontosak Horvátországnak, de egyetlen más országnak sem az Európai Unióban (EU), mégis lesznek" - mondta Milanovic, megjegyezve, hogy az Európai Parlament "egy féldemokratikus testület, amelynek nincs valódi parlamenti hatalma, de legalább megteremti a demokrácia látszatát...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés