Előfizetői tartalom

Szárnyal az orosz gazdaság, tesztpályának használhatja Ukrajnát Phenjan – Ukrajnai háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Hangzatos kijelentéseket tett Vlagyimir Putyin orosz elnök Oroszország gazdaságát illetően. Az interjúban elmondta, hogy az orosz gazdaság a háborús megszorítások ellenére is nagyon szép eredményeket ért el – számolt be az orosz állami TASzSz. Az ENSZ küldöttei január 10-én tartott ülésén felszólaltak az ellen, hogy Oroszország – számos hírforrás szerint – észak-koreai ballisztikus rakétákat vetett be Ukrajnában. A dél-koreaiak szerint ez aggasztó fejlemény lehet, Phenjan tesztelésre használja a kelet-európai háborút – írja a Kyiv Independent. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2024. január 12. 06:34 Megosztás Pénteki híreink Az orosz-ukrán háborúval foglalkozó pénteki hírfolyamunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2024. 01. 12. Összejöhet a magyar-ukrán találkozó, durva botrány robbant ki az amerikai fegyverek körül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés