Előfizetői tartalom

Izrael: a Hamász egy európai terrorakciót készített elő

Portfolio
Izrael azzal vádolja a Hamászt, hogy meg akarta támadni az izraeli nagykövetséget Svédországban. A svéd külügy egyelőre nem kommentálta a Moszad - az izraeli hírszerző ügynökség - értesülését, csak annyit közöltek, hogy elkötelezettek a bécsi egyezménynek a külképviseletek védelmére vonatkozó előírásai betartása mellett - írja a Reuters.

A Moszad azonosított egy állítólag a Hamásszal kapcsolatban álló személyt Svédországban. A Hamász egyelőre nem reagált a vádakra, már csak azért sem, mert korábban azt állították, hogy csak izraeli és palesztin területekre korlátozzák a tevékenységüket. A Moszad közleménye szerint egy nemzetközi vizsgálat olyan bizonyítékokat tárt fel, amelyek arra utalnak, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés