Előfizetői tartalom

Záporoztak az orosz rakéták, kitagadtak egy papot, aki szembeszegült Kirill pátriárkával - Háborús híreink szombaton

Portfolio
Január 29-én asztalhoz ülhet Szijjártó Péter magyar és Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter, de már egy Orbán-Zelenszkij találkozóról is folynak az egyeztetések. Az amerikai védelmi minisztérium elismerte: egyszerűen elveszített több, mint 30 ezer Ukrajnának küldött fegyvert. Olekszandr Szirszkij ukrán vezérezredes szerint már látható az oroszok téli offenzívájának eredménye, amely a kisebb eredmények ellenére is sikertelennek bizonyul. Az ukrán katonai vezető elmondta: bár az oroszok több fronton is támadásokat intéznek az ukrán állások ellen, csak nagyon kicsi sikereket értek el. Elmondása szerint hiába van meg Moszkvának a képessége arra, hogy ennél nagyobb eredményeket csikarjanak ki, látható, hogy a téli offenzíva nem hozza el számukra a várt kimenetelt. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök eközben reménykedik, szerinte hamarosan megérkezik az amerikai pénz. Nem hivatalos forrásokból származó információk szerint ma kora reggel Oroszország ballisztikus rakétákkal támadta Ukrajna több régióját. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

2024. január 13. 20:14 Megosztás Egy orosz pap megtagadta a Kirill pátriárka által elrendelt ima elmondását Egy egyházi bíróság úgy döntött, hogy Alekszij Uminszkijt, egy közismert liberális papot el kell távolítani egyházi állásából. A döntés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés