Előfizetői tartalom

Amerikai csalásról beszélt ma Putyin

Portfolio
Az újabb hat éves ciklusáért kampányoló Putyin azt állítja, hogy az amerikai választásokat manipulálták a levélszavazással - írja a Reuters. Finoman szólva is véleményes ez a megnyilvánulás, annak ismeretében, hogy a közelgő oroszországi választások előtt Putyin legfőbb ellenfele, Alekszej Navalnij jelenleg egyes feltételezések szerint koholt vádak mentén börtönben van.

Vlagyimir Putyin orosz elnök, aki egy újabb hatéves ciklusért kampányol, egy nemrégiben tett nyilatkozatában bírálta a korábbi amerikai választásokat, azt állítva, hogy azok szabályosságát megkérdőjelezte a postai szavazási gyakorlat. Keddi beszéde során Putyin azt állította: "Az Egyesült Államokban a korábbi választásokat a levélszavazáson keresztül hamisították meg......

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés