Előfizetői tartalom

Rakétapárbajt vívtak egymással az oroszok és a ukránok - Egyértelmű győztes született

Portfolio
A háború kirobbanása óta tendenciaszerű jelenség az, hogy a tüzérségi párbajokat a nagyobb hatótávolságú fegyverek miatt általában az ukránok nyerik meg, cserébe az ő életüket az orosz drónok keserítik meg. Az X-en megjelent friss videóban orosz és ukrán rakéta-sorozatvetők "csaptak össze", kiütéses győzelem lett a végeredmény.

A videón az látható, amint két orosz BM-27 Uragan rakéta-sorozatvető menedéket keres a Herszon megyében található Brilivka falu mellett, a T2210-es főút és a vasúti töltés kereszteződésénél. A felvételen ezt követően jól látszik az, ahogy egy ukrán rakéta robban föl, közvetlenül a járművek fölött. ️Himars destroyed/damaged two Russian 220-mm MLRS BM-27 pic.twitter.com/NKHePq5NPF—...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés