Előfizetői tartalom

Dróncsatát videóztak Ukrajnában: egyértelmű a győztes

Portfolio
Bár az ukrajnai háborúban az első napoktól kezdve komoly szerepet játszanak a katonai drónok, még mindig nincs olyan, hatékony és széles körben alkalmazott megoldás, mellyel drónok tudnának ellenséges drónokat hatástalanítani. Friss videó jött, melyen látható: még mindig a legegyszerűbb megoldás működik a legjobban, a nagyobb drónok egyszerűen nekirepülnek a kisebb drónoknak.

Az ukrajnai háborúban nagyon fontos szerepet játszanak mindkét oldalon a pilóta nélküli repülőgépek, vagyis drónok: mindkét oldal százezerszám használja ezeket az eszközöket felderítésre, csapásmérő feladatokra. Bár a szárazföldről már számos eszköz alkalmas arra, hogy drónoka likvidáljon, még mindig nincs hatékony megoldás arra, hogy mit tegyen egy drón, ha ellenséges...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés