Előfizetői tartalom

Egy magyar állampolgár még mindig a Hamász fogságában van

Portfolio
Magyarország kiáll Izrael önvédelemhez fűződő joga mellett, egyúttal reméli, hogy sikerül megelőzni a konfliktus továbbterjedését más országokra; ugyanakkor tovább dolgozunk azért is, hogy az utolsó, még túszként fogva tartott magyar állampolgárt is kiszabadítsuk fogságából - írta Szijjártó Péter szerda hajnali bejegyzésében a közösségi oldalán.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a mai napon Jeruzsálembe utazik, ahol találkozik Eli Cohennel, Izrael külügyminiszterével. A magyar politikus ismét elítélte a zsidó államot ért tavaly októberi terrortámadást és kiállt Izrael önvédelemhez való joga mellett, továbbá kifejezte abbéli aggodalmát, hogy a konfliktus átterjedhet a Közel-Kelet más országaira...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés