Előfizetői tartalom

Drónok támadták Oroszország két legnagyobb városát, Zelenszkij kiterítette lapjait – Háborús híreink csütörtökön

Portfolio
Az orosz védelmi minisztérium közlése szerint a légvédelem lelőtt egy drónt a moszkvai, kettőt pedig az ország második legnagyobb városát, Szentpétervárt körülölelő leningrádi régió fölött. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Davosban arra figyelmeztetett, hatalmas válságot fog előidézni Európa egészében a további késlekedés az Ukrajnának szánt nyugati támogatásokban. Az ukrán haderő felszólította az észak-ukrajnai Csernyihiv és Szumi megyék orosz határmenti térségeinek lakosait, hogy saját biztonságuk érdekében, valamint azért, hogy hatékony támadásokat tudjanak végrehajtani az orosz erők ellen, hagyják el településeiket.

2024. január 18. 19:21 Megosztás A hidegháború óta nem látott műveletre készül a NATO A NATO Steadfast Defender 2024 gyakorlaton 90 000 katona vesz részt, a hidegháború óta ez lesz a legátfogóbb művelete a szervezetnek - tudósított a Reuters. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés