Előfizetői tartalom

Összecsapott Oroszország legjobb tankjával egy amerikai Bradley – Meghökkentő eredmény született

Portfolio
Pár napja egy nyugati portál hosszas cikket közölt, melyben azt írták, hogy az amerikai M2A2 Bradley az ukrajnai háború legjobb lövészpáncélosa, ma hajnalban megjelent egy videó, amely valamelyest talán igazolja is ezt a tézist. A felvételen az látható, hogy Oroszország legjobb sorozatgyártott tankjával, egy T-90M Prorivvel csap össze egy ukrán Bradley: az orosz harckocsi láthatólag súlyos károkat szenved a Bradley Bushmaster-gépágyújától, miközben az ukrán IFV működőképes marad.

Az ukrajnai háború epicentruma jelenleg Sztyepove térségében látható: az apró település körül heves harcokat folytat az orosz és az ukrán haderő egy olyan hídfőállás kialakításáért, ahonnan támadni / védeni lehet a délre található Avgyijivkát. A térségben kifejezetten aktív az ukrán 47-es számú gépesített gyalogsági dandár: ez az alakulat számos, amerikai gyártmányú...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés