Előfizetői tartalom

Rendőrök leptek el egy német vonatot

MTI
Nagyszabású tűzoltósági és rendőrségi akciót váltott ki a németországi Lüneburg vasútállomásán egy gyorsvonaton kipermetezett könnygáz csütörtökön. A brémai rendőrség szóvivőjének közlése szerint nem sokkal azt követően, hogy csütörtök délután a gyorsvonat kifutott a hamburgi főpályaudvarról három utas, két utaskísérő és az étkezőkocsi két munkatársa szem- és légúti irritációkra kezdett panaszkodni.

A vonat ezt követően Lüneburg vasútállomásán állt meg, riasztva a helyi mentőszolgálatokat. A könnyebben sérült emberek helyben orvosi segítséget kaptak. A tűzoltóság ventilátorokat állított fel az étkezőkocsi átszellőztetésére. A hatósági akciót követően a vonat mintegy 300 utasával folytathatta útját Würzburg felé. A rendőrség előzetes nyomozási eredmények...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés