Előfizetői tartalom

Vagyonelkobzás járhat Oroszországban a hadseregről szóló hamis információk terjesztéséért

Portfolio
Egy orosz törvényjavaslat vagyonelkobzást javasol a hadseregről szóló hamis információk terjesztéséért. A legújabb moszkvai fejlemény szerint az orosz törvényhozók olyan jogszabálytervezetet dolgoztak ki, amelynek célja, hogy szigorítsák az orosz hadseregről szóló szándékosan hamis információk terjesztésével vádolt személyek büntetését.

Vjacseszlav Volodin, az Állami Duma elnöke szerint ez a törvénytervezet kiterjeszti a hatályát az elítéltek pénzének és vagyonának elkobzására is. A törvényjavaslat az árulás olyan más formáira is kiterjedne, mint például a fegyveres erők hírnevének aláásása, az Oroszország elleni szankciók szorgalmazása vagy szélsőséges tevékenységek támogatása. A törvényjavaslatot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés