Előfizetői tartalom

Elitkatonákat küldött Amerika a veszélyes fegyverek likvidálására, de drámai véget ért az akció

MTI
Holttá nyilvánították az amerikai haditengerészet január 11-i arab-tengeri műveletében eltűnt két kommandóst, miután nem vezetett eredményre a felkutatásukra indított nagyszabású nemzetközi keresőakció - jelentette be vasárnap az X-en az Egyesült Államok Közel-Keletért, Közép-Ázsiáért és Dél-Ázsia egy részéért felelős Középső Parancsnoksága (CENTCOM).

A haditengerészet különleges egységéhez (Navy SEAL) tartozó két elitkatonának akkor veszett nyoma, amikor az az amerikai haditengerészet drónokkal és helikopterekkel támogatott rajtaütést hajtott végre egy felségjelzés nélküli, iráni fegyvereket szállító hajón Szomáliai partjaihoz közel az Arab-tengeren. A háborgó tengeren az egyik kommandós a vízbe esett, egy társa...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés