Előfizetői tartalom

Gyorsan tör előre az izraeli hadsereg: menekültáradat indult Rafah felé

MTI
Folytatódtak a harcok csütörtökre virradóra a Gázai övezet déli részén lévő Hán-Júnisznál, az izraeli hadsereg (IDF) felszólította az ott élőket, induljanak tovább a várostól délebbre található Rafah felé. Mindeközben Katar bírálta Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnököt, aki a héten Doha közvetítői szerepét kifogásolta.

Helyszíni beszámolók és az internetre feltett videófelvételek szerint a harcok dúlta Hán-Júszniszból és környékéről máris újabb menekültáradat indult az egyiptomi határon található Rafah felé, sokan azonban emlékeztetnek arra, hogy az oda vezető utak is veszélyesek. Az IDF bejelentette, vizsgálatot indít az ENSZ palesztinokat segélyező ügynökségének (UNRWA) hán-júniszi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés