Előfizetői tartalom

Kimondta a NATO egyik legerősebb vezetője: háború jön Oroszországgal, ideje a teljes lakosságot felkészíteni

Portfolio
Nagy-Britannia teljes civil lakosságának fel kell készülnie arra, hogy háborúba kerülhet Oroszországgal, nem elég csupán a reguláris erőket modernizálni, mert a katonai konfliktusokat a „polgári hadseregek” nyerik meg – jelentette ki Patrick Sanders, a brit hadsereg vezérkari főnöke egy nyilvános eseményen. Beszédében „háború előtti generációnak” nevezte a jelenlegi brit lakosságot.

Patrick Sanders tábornok egy páncélozott harcjármű-kiállítás megnyitóján beszélt: elmondta, hogy szerinte teljes Nagy-Britanniát fel kell készíteni arra, hogy háború lesz Oroszországgal. Hozzátette: nem támogatja a sorkatonaságot, de szerinte „változásra van szükség a polgári mentalitásban,” hiszen bármikor kirobbanhat egy brit-orosz szárazföldi háború. Arra buzdította...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés