Előfizetői tartalom

Épül az ukrán fegyveripar, Amerika atomot telepíthet Nagy-Britanniába - Háborús híreink szombaton

Portfolio
Volodimir Zelenszkij szerint Ukrajna fegyvergyártási kapacitása "növekvő tendenciát mutat", miközben az ukránokat támogató amerikai és európai fegyverszállítmányok jövőjével kapcsolatban is késlekedések, bizonytalanságok alakultak ki. Amerika nukleáris fegyvereket telepíthet brit sajtóhírek szerint Nagy-Britanniába az oroszok jelentette katonai fenyegetés miatt. Az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatos híreinket ebben a cikkünkben gyűjtjük össze szombaton.

2024. január 27. 22:06 Megosztás Kiderült: nagy gázalku készül az EU és Oroszország között, Ukrajna örömmel asszisztálna hozzá Egy nagy volumenű gázalku formálódik az Európai Unió és Oroszország között, amihez Ukrajna kész asszisztálni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés