Előfizetői tartalom

Váratlan helyen bukkant fel az orosz flotta egyik fregattja

Portfolio
Oroszország csendes-óceáni flottájának fregattja, a Saposnyikov Marsall átfogó tengeralattjáró-elhárítási hadgyakorlatot hajtott végre a Dél-kínai-tengeren – jelentette hétfőn egy orosz hírügynökség. A flotta sajtószolgálata nyilvánosságra hozta, hogy a gyakorlat során egy szimulált ellenséges tengeralattjárót észleltek és semmisítettek meg, bemutatva a hadihajó képességeit.

A Saposnyikov Marsall nevű hajó egy orosz hírügynökség jelentése szerint egy szimulált ellenséges tengeralattjárót azonosított, majd helikopteres személyzettel megerősítette annak koordinátáit, ezt követően torpedókkal és mélységi bombákkal megsemmisítette azt. Az orosz hadihajó dél-kínai-tengeri bevetésének célja a flotta tengeralattjáró-ellenes hadviselési képességeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés