Előfizetői tartalom

Gyári túszejtés: elfogták a Gáza miatt tüntető férfit a török hatóságok

MTI
Kilenc és fél órát követően véget ért a törökországi túszejtés, az elkövető megadta magát, a munkások pedig kiszabadulhattak - jelentette a Cumhuriyet című lap. A Demirören török hírügynökség délután közölte, hogy egy fegyveres férfi ejtett túszokat a Procter & Gamble vállalat egyik törökországi üzemében tiltakozásul Izrael gázai övezeti hadjárata ellen.

Seddar Yavuz, Kocaeli tartomány kormányzója arról számolt be, hogy a túszejtőt, aki korábban az üzemben dolgozott, erőszak alkalmazása nélkül sikerült őrizetbe venni. A férfi helyi idő szerint délután három órakor hatolt be Kocaeli tartomány területén a Gebze ipari övezetben található gyárba. A rendőrség nagy erőkkel vonult ki. A helyi sajtóban megjelent felvételeken...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés