Előfizetői tartalom

Megnevezték Moszkvában azt a két európai országot, melyet meg kellene támadnia az orosz hadseregnek

Portfolio
Az orosz-ukrán háború kezdete óta folyamatosan hergelik az orosz lakosságot egy NATO elleni háborúra: egyre gyakrabban beszélnek a legnézettebb állami televízió, a Rosszija-1 műsorán arról, hogy milyen európai országokat kellene megtámadni. Most épp a Lomonoszov egyetem dékánja értekezett arról, hogy katonai akciót kellene végrehajtani Olaszország és Franciaország ellen.

A Rosszija-1 esti beszélgetős műsoraiban rendszeresen értekeznek arról a meghívott vendégek, műsorvezetők, hogy háborút kellene viselni a NATO ellen. Ezúttal a meghívott vendég Vitalij Tretyakov volt, a neves Lomonoszov egyetem egyik dékánja. Tretyakov főleg arról beszélt, hogy nincs értelme hadat viselni Európa legtöbb országa ellen, mivel szerinte ezek olyannyira súlyos „erkölcsi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés