Előfizetői tartalom

Ausztrál tábornok: hatalmasat léptek előre az oroszok, ez fogja eldönteni a háborút Ukrajnában

Portfolio
Oroszország stratégiai alkalmazkodásával csökkentette a minőségi különbséget Ukrajnával. Mick Ryan, nyugalmazott ausztrál katonai vezető írt elemzést az ukrán háborúval kapcsolatban. Szerinte az oroszok előnybe kerülhetnek, ha nem érkezik hatékony nyugati válasz vagy ukrán stratégiai előrelépés – írta meg a Foreign Affairs.

Az ukrajnai konfliktus során Kijev és Moszkva is kénytelen alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez, hogy növeljék katonai hatékonyságot. A harc kezdetén Ukrajna került előnybe, amit a nyugati fegyverek gyors beáramlása, az orosz agresszióval szembeni erős motiváció és az alapos felkészültség erősített meg. Ez lehetővé tette Ukrajna számára, hogy gyorsan frissítse...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés