Előfizetői tartalom

Súlyos számok érkeztek: hatalmas lemaradásban van Joe Biden Donald Trumphoz képest

Szabó Ákos
Egyre kevésbé bíznak az amerikai választók a jelenlegi elnökben, Joe Bidenben, miközben republikánus kihívóját, Donald Trumpot sokkal rátermettebbnek látják több szakpolitikai területen is, különösen a bevándorlás és a gazdaságpolitika kérdésében – derül ki az NBC News által frissen nyilvánosságra hozott közvélemény-kutatásból.

A január utolsó hetében végzett felmérés szerint Donald Trumpot a választók 57 százaléka gondolja jobbnak a bevándorlás kezelésében, Bidenről viszont csak 22 százalékuk mondaná el ugyanezt. Eközben 22 százalékponttal több választó mondja azt, hogy a gazdaság területén jobban bízik Trumpban, mint Bidenben (előbbit 55%, utóbbit 33% látja jobbnak ebben a kérdésben). Hasonló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés