FONTOS Így alakul szerdától a benzin ára
 
Előfizetői tartalom

Kiderült, Vlagyimir Putyin pontosan miért utazik a NATO egyik legerősebb tagállamába

Portfolio
Hakan Fidan török külügyminiszter a Haber magántévécsatornának adott interjújában beszélt arról, hogy Vlagyimir Putyin a tervek szerint hamarosan Törökországba érkezik. Elárulta azt is, az orosz elnök látogatásának kiemelt célja, hogy egy új megközelítést dolgozzanak ki az ukrán gabonaexport Fekete-tengeren keresztül történő engedélyezésére Recep Tayyip Erdogan török elnökkel  - írta meg az abcnews.

Néhány nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy februárban Törökországba, a NATO egyik legerősebb tagállamába látogat Vlagyimir Putyin. Törökország többször is próbált korábban közvetíteni Oroszország és Ukrajna közt a háború lezárása érdekében, nekik köszönhető a közel egy évet megélt fekete-tengeri gabonaalku is, amely az ukrán gabonaexport szabad áthaladását...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés