Előfizetői tartalom

Tényleg meg akarja támadni Európát az orosz hadsereg? Megjött a válasz Moszkvából

Portfolio
Az elmúlt hetekben számos európai politikus figyelmeztetett arra, hogy hamarosan háború lehet Oroszországgal, a drasztikus kijelentésekre reagált pár perce Dmitrij Medvegyev, az orosz nemzetbiztonsági tanács alelnöke is, szokásos szélsőséges stílusában. Medvegyev hangsúlyozta: szerinte nem lesz háború, de ha netán mégis, akkor atomháború lesz.

Az elmúlt néhány hét során sorra figyelmeztettek EU-s, NATO-s vezetők arra, hogy háború jöhet Oroszországgal, egyebek mellett Boris Pistorius német védelmi miniszter, Patrick Sanders, a brit hadsereg vezérkari főnöke és Władysław Kosiniak-Kamysz lengyel védelmi miniszter is beszélt erről a lehetőségről. Kapcsolódó cikkünk 2024. 02. 06. Megnevezte a NATO egyik legfontosabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés