Előfizetői tartalom

Végóráit éli Avgyijivka, eddig nem látott egységet vet be az ukrán haderő – Háborús híreink szerdán

Portfolio
Szerda reggel Oroszország újabb rakétatámadás intézett ukrán városok, köztük Kijev és Harkiv ellen. Északról és délről is betörtek az orosz katonák Avgyijivkában, a település egyre nagyobb része van orosz kézen. Az ukrán hadvezetés hamarosan döntési helyzet elé kerülhet, hogy feladják-e a várost. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök utasítást adott egy drónokra specializálódott részleg létrehozására az Ukrán Fegyveres Erőkön belül. Ukrajnába látogatott Josep Borrell, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője.

2024. február 07. 20:02 Megosztás Felpörögnek az európai fegyvergyárak, ömlenek a lőszerek Ukrajnába Az Európai Unió az év végéig 1 millió 155 ezer lőszert biztosít Ukrajnának - jelentette ki Josep Borrell, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés