Előfizetői tartalom

Ingerülten magyarázkodott Biden: szerinte nincs baj az emlékezetével, de utána megint bakizott

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök váratlanul újságírók elé állt, miután egy tegnap nyilvánosságra hozott igazságügyi minisztériumi jelentésben az olvasható, hogy Bident nem érdemes bíróság elé állítani, mivel rossz a memóriája. Az elmúlt napokban tett elszólásai miatt össztűz alatt lévő demokrata elnök ezen kívül más miatt is felháborodott.

Tegnap tették közzé az igazságügyi minisztérium különleges ügyésze, Robert Hur által lefolytatott nyomozás eredményeit Joe Biden ügyét illetően – írja a Bloomberg. A vizsgálatot az amerikai elnök ellen azért indították, mert Biden jogtalanul járhatott el titkosított információkat tartalmazó dokumentumokkal. Hur a jelentésében nem látta indokoltnak a vádemelést a demokrata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés