Előfizetői tartalom

Súlyos kijelentést csípett el az ukrán hírszerzés

MTI
A háború két évvel ezelőtti kezdete óta Ukrajnában 195 egészségügyi intézmény semmisült meg, és további 1500-ban keletkeztek károk orosz csapások következtében - közölte vasárnap a kijevi egészségügyi minisztérium. Közben az ukrán hírszerzés közzétett egy hangfelvételt, melyen orosz nyelven azt mondják, hogy működik a Starlink.

A tájékoztatás szerint - amelyet az Ukrinform hírügynökség ismertetett - a legsúlyosabb károk Harkiv, Mikolajiv, Donyeck, Kijev, Csernyihiv, Dnyipropetrovszk, Zapirizzsja és Herszon régiók klinikáiban, illetve orvosi rendelőben keletkeztek.     A minisztérium hozzátette, hogy 502 megrongálódott egészségügyi intézményt sikerült helyreállítani, további 362-t pedig legalább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés