Előfizetői tartalom

Biden kőkeményen beleállt Trumpba és a Republikánus Pártba

Portfolio
Joe Biden elnök élesen bírálta Donald Trump volt elnököt, amiért azt sugallta, hogy hagyná, hogy Oroszország NATO-tagállamokat támadjon meg. Biden „ostobának, szégyenletesnek, veszélyesnek és Amerika-ellenesnek” ítélte Trump megjegyzéseit kedden. Emellett sürgette a republikánusokat, hogy szavazzanak meg további segélyeket Ukrajnának.

Trump korábban kijelentette, hogy nem szeretné, ha az Egyesült Államok egy orosz támadás esetén a védelmi kiadási célokat nem teljesítő NATO-szövetségeseket védené. Biden azt állította, hogy a NATO ereje kulcsfontosságú az Egyesült Államok nemzetbiztonsága és Vlagyimir Putyin orosz elnök elrettentése szempontjából. Éppen ezért elítélte a korábbi elnök kijelentéseit...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés