Előfizetői tartalom

Ukrajna egy lépéssel közelebb van az amerikai segélyhez, de rögös még az út

Portfolio
Az Egyesült Államok szenátusa hamarosan elfogadhatja az Ukrajna, Izrael és Tajvan támogatását biztosító törvénycsomagot, bár republikánus törvényhozók egy csoportja megpróbálta húzni az időt. A javaslat ezután a képviselőház elé kerül, ahol minden bizonnyal komoly akadályok várnak rá Donald Trump szövetségeseinek az ellenállása miatt.

Miután az amerikai szenátus demokrata többsége 18 republikánus törvényhozó segítségével hétfőn továbbengedte az Ukrajnának szánt segélyt is tartalmazó törvényjavaslatot, hamarosan a végleges szavazásra is sor kerülhet a Kongresszus felsőházában. A Republikánus Párt azonban nem egységes a csomag támogatásában, így több Trump-párti szenátor is hosszadalmas ellenző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés