Előfizetői tartalom

Egyre súlyosabb az avgyijivkai helyzet, átment az Ukrajna-csomag a szenátuson - Híreink az ukrán frontról kedden

Portfolio
Áttörték az orosz erők az ukrán védvonalakat Avgyijivkánál, a településre minden irányból nyomulnak be a katonák. Az ukrán vezetés erősítést küldött a régióba. Közben egyre súlyosabb a tüzérségi lőszerhiány az ukrán haderőben, illetve nehezíti mindkét oldal számára a katonai műveleteket az enyhe időjárás miatt bekövetkező sár. Átment az amerikai szenátuson az Ukrajnának szánt segélycsomag. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

2024. február 14. 06:58 Megosztás Szerdai híreink A háborúval foglalkozó szerdai hírfolyamunk itt olvasható: Kapcsolódó cikkünk 2024. 02. 14. Nyugati politikusokra vadászik Moszkva, fordulat jöhet Avgyijivka ostromában - Ukrajnai háborús híreink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés