Előfizetői tartalom

Megnevezték, mit tud az új orosz fegyver, ami tegnap a frászt hozta egész Amerikára

Portfolio
Tegnap szabályosan felrobbant az amerikai közösségi média, miután a Képviselőház hírszerzési bizottsága nyilvánosan bejelentette, hogy „súlyos nemzetbiztonsági kockázat” leselkedik az Egyesült Államokra. Bár sokan attól tartottak, valamilyen támadás készül Amerika ellen, mára már szinte biztossá vált, hogy egy fejlesztés alatt álló orosz műhold-elhárító fegyver miatt kongatták a vészharangot.

Tegnap jelentette be nyilvános X-fiókján az amerikai Képviselőház hírszerzési bizottsága, hogy „súlyos nemzetbiztonsági kockázat” leselkedik az Egyesült Államokra. Az ügy szabályosan felrobbantotta a közösségi oldalakat, sokan attól tartottak, valamilyen támadás lesz Amerika ellen. A Fehér Háznak kellett nyugtatni a kedélyeket: nyilatkozatot adtak ki, melyben tisztázták...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés