Előfizetői tartalom

Nem engedett a bíróság Trumpnak, nem ússza meg az eljárást

Portfolio
Egy manhattani tárgyalóteremben csütörtökön Juan Merchan bíró elutasította Donald Trump volt elnök azon kérelmét, hogy ejtsék az ellene felhozott 34 vádpontot, és úgy döntött, hogy a tárgyalás a tervezett időpontban, március 25-én folytatódik. Trumpot azzal vádolják, hogy üzleti beszámolókat hamisított, hogy elrejtse a Stormy Daniels felnőttfilm-sztárnak a 2016-os elnökválasztás idején kifizetett hallgatási pénzeket. Ez az ügy az első vádemelés egy volt elnök ellen, és ez a kezdete annak a négy büntetőügynek, amellyel Trump jelenleg szembenéz.

Trump védőügyvédje, Todd Blanche más jogi kötelezettségekre hivatkozva azzal érvelt, hogy a tárgyalás folytatása a kijelölt időpontban igazságtalan lenne. Merchan bíró azonban elutasította ezt a kérvényt, mondván, hogy az időpontról már korábban döntöttek, az ügyvédet így nem felkészületlenül éri a kötelezettség – számolt be az NBC News. Trump az összes vádpontban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés