Előfizetői tartalom

Kijev is elismerte a vereséget, elrendelték a visszavonulást a véres ostromból

Portfolio
Ukrajna pénteken bejelentette, hogy az orosz erőkkel vívott súlyos harcok után visszavonul az Avgyijivka város délkeleti peremén lévő Zenit állásból. A visszavonulásra azt követően került sor, hogy az orosz csapatok elfoglaltak egy kulcsfontosságú erődítményt szereztek meg a külvárosban, és intenzív tüzérségi és aknavető tüzérségi tűzzel visszavonulásra kényszerítették az ukrán csapatokat.

A Cseburazska Zenit védelmi komplexumot, egy félelmetes erődítményhálózatot az orosz erők elfoglaltak, ami október óta a legjelentősebb egynapos térnyerést jelenti a Kreml erői számára az Avgyijivka szektorban. Az ukrán védelmi erőket utasították a visszavonulásra a térségben – számolt be a Kyivpost. Ukrán források arról számolnak be, hogy a katonák számára nehéz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés