Előfizetői tartalom

Olyan fegyvert épít Oroszország, amely teljesen megbéníthatja Amerikát – Alapjaiban változhatnak meg a háborúk

Szerda este pár órára komoly rettegés lett úrrá Amerikán: a Képviselőház hírszerzési bizottságának elnöke egész egyszerűen kiposztolta a testület X-oldalára, hogy „súlyos nemzetbiztonsági fenyegetés” leselkedik Amerikára, a Fehér Ház rendkívüli ülést fog tartani. A riasztó üzenet hatására sokan attól kezdtek el félni, hogy támadás készül Amerika ellen, az oknyomozó újságírók viszont résen voltak és pár órán belül megfejtették a rejtélyt. Amerikát senki nem akarta megtámadni, viszont a fenyegetés nem kevésbé komoly: az amerikai hírszerzés szerint Oroszország fel akarja fegyverezni a világűrt, azzal a céllal, hogy egy potenciális konfliktus esetén meg tudják bénítani az Egyesült Államok katonai kommunikációs rendszereit és stratégiai csapásmérő eszközeit. Ha igazak az információk és sikerrel járnak az orosz kísérletek, az űrben is elkezdődhet a fegyverkezési verseny Oroszország és Amerika közt.

Komoly nemzetbiztonsági fenyegetés Statement from Chairman : @RepMikeTurner— House (Intelligence) February 14, 2024 „Ma a Képviselőház Állandó Hírszerzési Testülete tájékoztatta a Kongresszust egy komoly nemzetbiztonsági fenyegetésről. Arra kérjük Joe Biden elnököt, hogy azonnal oldja fel a fenyegetésre vonatkozó információkat, hogy a Kongresszus, a kormány és a szövetségeseink...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés