Előfizetői tartalom

Megtalálhatták Navalnij holttestét

Portfolio
Alekszej Navalnij teste - váratlan halála után - a szalekhárdi kerületi klinikai kórház hullaházában van. Navalnij holttestét eredetileg a Jamalo-Nyenyec Autonóm Körzetben fekvő Labytnangi városából, pontosabban Kharp faluból – ami a büntetőteleptől mintegy 36 kilométerre helyezkedik el – szállították Szalekhard városának kórházába - számolt be a Novaya Gazeta.

A helyi mentőszolgálat egyik orvosa felhívta a figyelmet arra, hogy ez az eljárás eltér a megszokottól. Normális esetben a börtönből érkező elhunytakat közvetlenül a Törvényszéki Orvosi Hivatalhoz küldik tovább, Navalnij esetében azonban ettől eltértek. A hullaház előtt állomásozó rendőrök jelenléte csak tovább fokozta az ügy rejtélyes jellegét. A halál okát végül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés