Előfizetői tartalom

Varsóból üzentek Orbán Viktornak: ideje lépni

Portfolio
A lengyel kormányfővel közösen tartott sajtótájékoztatóján Ulf Kristersson svéd miniszterelnök kifejezte: várja, hogy találkozhasson magyar kollégájával, Orbán Viktorral, és hogy Svédország a NATO tagjává válhasson. Lengyelország miniszterelnöke, Donald Tusk kijelentette: elfogadhatatlan, hogy a magyar kormánypárt akadályozza Svédország NATO-csatlakozását, és sürgette annak mihamarabbi ratifikálását - számolt be a Reuters.

Kristersson varsói látogatása során, Donald Tuskkal közös sajtótájékoztatóján számolt be arról, hogy a héten több rövid beszélgetést is folytatott a magyar kormányfővel. Hangsúlyozta, hogy várja a személyes találkozót Orbán Viktorral, valamint Svédország NATO-csatlakozását. Orbán Viktor kormányfő szombati évértékelő beszédében jelentette be, hogy az Országgyűlés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés