Előfizetői tartalom

Nagyot bakiztak az orosz katonák: amatőr hiba miatt veszett el egy félelmetes BMPT Terminátor

Portfolio
Értékes szárazföldi harcjárműveket vont össze az orosz haderő egy frontvonaltól alig tíz kilométerre található raktárban, nagyon úgy fest, hogy a létesítményt ráadásul teljesen őrizetlenül hagyták. Az ukrán felderítők felfedezték, majd drónokkal támadták meg az épületet, valószínűleg elveszett egy értékes ritkaságnak mondható BMPT Terminátor harcjármű is.

Az ukrán haderő súlyos lőszerhiányban szenved, ezért az oroszok most minden frontszakaszon támadnak: ehhez komoly mennyiségű technikai eszközt vontak össze a donyeci és zaporizzsjai fronton. Sztaromajorszkétől alig 10 kilométerre történt, hogy az orosz katonák „elrejtettek” néhány harcjárművet egy teljesen nyitott, talán eredetileg mezőgazdasági gépeknek kialakított...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés