Előfizetői tartalom

Trumpnál jóval több, rekordmennyiségű pénzt lapátolt össze Biden

Portfolio
A Financial Times beszámolója szerint Joe Biden amerikai elnök rekordmennyiségű kampányadományt gyűjtött össze, így összesen 130 millió dollárral futhat neki az elnökválasztási évnek. A demokrata elnökjelölt azonban nem nyugodhat meg a közvélemény-kutatásokon mért alacsony népszerűsége és az életkora miatt egyre többször felmerülő kétségek miatt.

Joe Biden januárban több mint 42 millió dollárt szedett össze adományokból, ezáltal az amerikai elnökválasztás előtt rekordot jelentő 130 millió dollárral rendelkezik. Mindezt annak ellenére érte el, hogy egyre több aggály merül fel a korából adódó egészségügyi és szellemi állapota, valamint a gyenge közvélemény-kutatási eredményei miatt. A kampány szerint Biden...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés