Előfizetői tartalom

Nekiment Navalnij özvegyének és bevédte Putyint a német szélsőjobb vezére

Portfolio
Timo Chrupalla, a német szélsőjobboldali Alternatíva Németországnak (AfD) vezetője Alekszej Navalnij özvegyének a müncheni biztonsági konferencián előadott beszédét „megrendezettnek” nevezte, és „elviselhetetlennek” tartja, hogy Vlagyimir Putyint még a hivatalos vizsgálat eredménye előtt bűnösnek mondják ki az orosz ellenzéki vezető haláláért – írja a ZDF.de.

Az AfD társelnöke azt mondta: Igazán szembetűnő, hogy Julija Navalnaja első dolga férje halála után az, hogy felszólal a müncheni biztonsági konferencián. Ez a fajta színpadiasság elgondolkodtató. Hozzátette, amikor Navalnaját Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével látja, felteszi magának a kérdést, kinek az érdeke volt az özvegy előadása. Nyilvánvaló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés