Előfizetői tartalom

Durván kiakadt Putyinra az amerikai elnök, ezt nem teszi zsebre az orosz vezető

Portfolio
Zajlik a kampány a novemberi amerikai elnökválasztás előtt, az újrázásra készülő demokrata elnök Joe Biden pedig a kaliforniai San Franciscóban tartott adománygyűjtő gyűlést. A rendezvényen Vlagyimir Putyin is szóba került, az amerikai elnök pedig nem fogta vissza magát kollégájával kapcsolatban – írja az Ukrajinszka Pravda.

Joe Bident megkérdezték a világot fenyegető veszélyekről a gyűlésen, amelyen sok más téma mellett az orosz elnökről is tett néhány megjegyzést válaszában. Az elnök szerint az orosz kollégája egy „őrült kurafi” (a kifejezés keményebb verzióját használta), aki miatt folyamatosan tartaniuk kell a nukleáris konfliktustól. Hozzátette azonban, hogy az emberiségre a klímaváltozás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés