Előfizetői tartalom

Lelepleződött a nagy átverés: így játsszák ki az oroszok a nyugati szankciókat

Portfolio
A Nikkei Asia információi szerint az orosz harckocsigyár a tankok gyártásához nélkülözhetetlen precíziós alkatrészeket Japánból és Tajvanról importálja. Az ügyletet egy Fehéroroszországhoz köthető, Kínában alapított vállalaton keresztül bonyolítják. Az eset újabb kérdéseket vet fel a nyugati szankciók hatékonyságával kapcsolatban.

A japán hírportál birtokába jutott információk szerint egy fehérorosz személy a 2022-es orosz inváziót követően Kínában alapított vállalatot. Az eredeti oknyomozást egy külföldön működő fehérorosz ellenzéki szervezet, a Belpol tette közzé. A jelentésben bemutattak orosz, fehérorosz és kínai vállalatok közötti szerződéseket, tranzakciós nyilvántartásokat, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés