Előfizetői tartalom

Megszólalt Ferenc pápa az orosz-ukrán háborúról

Portfolio
Az orosz invázió második évfordulóján Ferenc pápa diplomáciai megoldásra szólított fel Ukrajnában, amely igazságos és tartós békét eredményezne - az egyházfő megemlékezett a háború áldozatairól, a pusztításról és a globális félelemhullámról, valamint aggodalmát fejezte ki a Kongói Demokratikus Köztársaság keleti részén fokozódó erőszak miatt.

Ferenc Pápa vasárnap arra szólított fel, hogy Ukrajnában diplomáciai megoldás szülessen, amely igazságos és tartós békét eredményez. Az oly sok áldozat, sebesült, rombolás, kín és könnyek időszaka borzasztóan hosszúvá vált, és még nem látni a végét. Ez a háború nem csak azt a régiót pusztítja el, hanem globális gyűlölet- és félelemhullámokat is elindít"...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés