Előfizetői tartalom

Túl sok dologban tört a globális csúcsra Kína – Átfogó szövetségi hálóval hárítanák el a fenyegetést

Portfolio
Az Egyesült Államok célja, hogy a Japánnal, Indiával és más indo-csendes-óceáni partnerekkel fokozza a védelmi ipari együttműködést, ezzel is erősítve az ellátási lánc ellenálló képességét, különös tekintettel Kína jelentette fenyegetésekre – nyilatkozta Laura Taylor-Kale, a Pentagon védelmi ipari alap politikájáért felelős helyettes államtitkára a Nikkei Asia-nak.

Az Egyesült Államok célja, hogy növelje a védelmi ipari együttműködést Japánnal, Indiával és más partnerekkel az indo-csendes-óceáni régióban, hogy ezzel ellensúlyozza Kína fenyegetését és erősítse az ellátási láncok ellenálló képességét – közölte a Nikkei Asia-val Laura Taylor-Kane, aki egy magas rangú Pentagon tisztviselő. A védelmi ipari alap politikájáért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés