Előfizetői tartalom

Tényleg nincs tovább Moszkvának a volt szövetségesnél: a parlament elnöke szólította fel az oroszokat, hogy távozzanak

Portfolio
Az örmény parlament elnöke, Alen Simonján arra szólította fel Oroszországot, hogy vonja vissza határvédőit az Jereván melletti Zvartnots repülőtérről. Azt állítja, hogy már többször bebizonyosodott, hogy az oroszok nem védelmezik megfelelően az ország határait. Ez különösen a tavaly szeptemberi, Azerbajdzsán által indított gyors offenzíva idején volt látványos - írta meg a Politico.

Örményország parlamentjének elnöke azt szeretné, ha az orosz határőrök távoznának a Jereván melletti Zvartnots repülőtérről, mivel többször is bebizonyosodott, hogy nem védelmezik az ország határait. Alen Simonján kifejtette, hogy az orosz erők nem nyújtottak védelmet az örmény lakosságnak, amikor Azerbajdzsán gyors offenzívát indított a szakadár Hegyi-Karabah régió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés