Előfizetői tartalom

Biden és Trump ismét megmérkőztek, de egyikőjük sem távozhat kitörő örömmel

Portfolio
Joe Biden amerikai elnök és elődje, Donald Trump tegnap Michiganben álltak rajthoz a pártjaik soron következő előválasztási megmérettetésén: a demokraták között Biden elsöprő győzelmet aratott érdemi kihívó híján, azonban aktivisták egy csoportja a gázai tűzszünet melletti kiállásképp az "elkötelezetlen" opciót ikszelte be Biden helyett. A republikánusok oldalán Trump szintén könnyedén győzedelmeskedett, azonban Nikki Haley "ünneprontóként" továbbra is versenyben van, és elhalászta a voksok bő negyedét a volt elnök elől - írja a New York Times.

Szuperkedd előtt utolsóként tegnap Michiganbe érkezett az amerikai előválasztás, ahol a demokraták és a republikánusok két várható zászlóvivője, Joe Biden regnáló elnök és Donald Trump ismét nyerni tudtak. A középnyugati állam eredményeinek azért van különösen jelentős súlya, mert Michigan az első rozsdaövezeti billegő állam, ahol előválasztanak: itt 2016-ban Trump...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés