Előfizetői tartalom

Vizsgálat alatt Joe Biden: vallomást tesz ma az elnök fia

Portfolio
A mai nap során zárt ajtók mögött fogják meghallgatni Hunter Biden tanúvallomását az Egyesült Államok alsóházában. A vizsgálat során a Joe Biden elnök ellen indítandó alkotmányos vádeljárás lehetőségét mérlegelik a republikánus képviselők, akik annak ellenére folytatják a nyomozást, hogy kiderült: a vádakkal előhozakodó személyt korábban hazudhatott az FBI-nak.

Új fejezetéhez érkezett a képviselőházi republikánusok vizsgálódása a Reuters beszámolója szerint. A kongresszusi képviselők a Biden család üzleti ügyeit vették górcső alá egy volt FBI-informátor állításaira hivatkozva. Az informátort azonban, akinek az állításai alapként szolgáltak az eljárás indításakor, hazugsággal vádolják, és az ügyészek arra figyelmeztettek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés