Előfizetői tartalom

Bevetették az oroszok a féltve őrzött titkos fegyverüket, de hiba csúszott a számításba

Portfolio
A legújabb orosz Szu-57-es lopakodó vadászgépek, két Szu-35-ös kíséretében, február 18-án H-69-es lopakodó cirkálórakétával támadták az ukrán katonai állásokat Kelet-Ukrajnában, bár a rakéta műszaki hiba miatt célt tévesztett és egy mezőn csapódott be. Az incidens része volt egy katonai propagandafilm forgatásának, amely az orosz védelmi ipar "sikeres" fejlesztését hivatott demonstrálni az elkövetkezendő orosz elnökválasztás előtt - jelentette a Defence Blog.

2024. február 18-án ukrán légtérbe lépett két ötödik generációs Szu-57-es vadászbombázó (a biztonság kedvéért két Szu-35-ös kíséretében), hogy rakétacsapást indítson az ukrán állások ellen. Az orosz források szerint a gép az új, speciálisan a Szu-57-es platformra tervezett H-69-es lopakodó "cirkálórakétát" használta. Ugyanakkor a jelentések szerint egy technikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés