Előfizetői tartalom

Biden kezéhez vér tapad - mondta Trump, miközben mindketten a mexikói határnál voltak

Portfolio
Donald Trump volt amerikai elnök és hivatalban lévő demokrata kollégája, Joe Biden ugyanazon a napon látogattak Texasba, hogy a határvédelem kérdését hangsúlyozzák választási kampányukban. Bár abban egyetértettek, hogy a határválság égető probléma, a megoldások területén már nincs konszenzus kettejük között. Trump szerint Biden kezéhez vér tapad a bevándorlási válság miatt, míg Biden arra szólította fel republikánus jelölttársát, hogy álljon be a kétpárti határrendészeti reformcsomag mögé.

"Az Egyesült Államokat elárasztja a Biden-féle migránsbűnözés" - jelentette ki Donald Trump a texasi Eagle Pass-ben a CNN szerint. A volt elnök azt a határterületet látogatta meg, ahol joghatósági vita alakult ki a texasi és szövetségi hatóságok között. A volt elnökhoz csatlakozó Greg Abbott, Texas kormányzója kulcsszerepet vállal a határválság központi kampánytémává...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés