Előfizetői tartalom

Erdogan után Trumppal találkozik Orbán Viktor, szerinte az idő Oroszországnak dolgozik

MTI
Nem látni a kiutat az ukrajnai háborús konfliktusból, és ez megbénítja az európai politikát - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Antalyában, ahol Recep Tayyip Erdogan török államfő meghívására vesz részt az Antalyai Diplomáciai Fórumon (ADF). A miniszterelnök megerősítette az értesülést: a jövő héten Floridában találkozik Donald Trump korábbi amerikai elnökkel.

A kormányfő szerint azt kell először eldönteni, hogy az idő kinek dolgozik, mert az a legfontosabb kérdés. „Ha valaki azt gondolja, hogy az idő az ukránoknak és a Nyugatnak dolgozik, és a háború folytatása katonai sikert hozhat Ukrajnának, akkor van értelme folytatni. Ha valaki azt gondolja, hogy az idő Oroszországnak dolgozik, és a háború folytatása Oroszország sikerét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés