Előfizetői tartalom

Nagyon megindult az orosz hadsereg, közben hatalmas tüntetés van Moszkvában - Híreink az ukrán frontról pénteken

Portfolio
Pár nap alatt több település is orosz kézre került Avgyijivkától nyugatra. Ukrán tisztviselők attól tartanak, hogy nyárra összeomolhat a védelem, ha nem fokozza a NATO Kijev támogatását. Ma temetik Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivistát, közben több ezer ember demonstrál a néhai politikus mellett Moszkva utcáin. Közben európai és amerikai vezetők is sorra adják ki a nyilatkozatokat arról, hogy az orosz hadsereg megtámadhatja a balti államokat, ha végzett Ukrajnával. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

2024. március 01. 20:27 Megosztás Állítólag kiszivárgott egy titkos felvétel, amin a németek orosz stratégiai célpont megtámadását tervezgetik Moszkva magyarázatot követel a német hatóságoktól német tisztek beszélgetése kapcsán, akik a Krím...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés