Előfizetői tartalom

Elismerte az ukrán parancsnok: csúnyán elszámolták magukat

Portfolio
Olekszandr Szirszkij, az Ukrán Fegyveres Erők főparancsnoka a Telegramon keresztül ismerte el, hogy az Avgyijivka szektorban szolgáló egyes parancsnokok téves számításai befolyásolták a védelmi állások stabilitását, és hangsúlyozta a korrekciós intézkedéseket, valamint a további lőszerek és erőforrások gyors biztosításának fontosságát - írta meg a Kyiv Post.

Szirszkij szerint a helyzet különösen nehéz Avgyijivka és Zaporizzsja megyékben. Beszámolt arról, hogy orosz rohamegységek próbáltak áttörni az ukrán védelmi vonalon, és ellenőrzést szerezni több település, köztük Tonenke, Orlivka, Szemenivka, Berdics és Krasznohorivka felett. Emellett Zaporizzsja közelében, Verbove és Robotine környékén is harcok zajlanak. Szirszkij...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés